Winkelen mag nog…

Huur uw eigen kraam bij Jouw Snuffelkast

Winkelen mag nog…

30 april 2020 Geen categorie 0

Het mag nog steeds! Wat? Winkelen in uw favoriete winkel. Ik begrijp best dat u nu veelal aan uw boodschappen denkt en verdere uitgaven probeert te vermijden. Maar het rijmt niet echt, dat u wel naar bouwmarkten, sportwinkels en elektronica zaken gaat, al dan niet online. Er zijn nog zoveel andere leuke winkels. En natuurlijk mijn eigen winkel waar niet alleen ik spullen verkoop, maar met met nog zon 60 andere huurders.

De doppers van de Wereldwinkel

Maar het mag gewoon, veilig winkelen op gepaste wijze. De meeste winkels hebben hun regels en verkoop wijze aangepast en zelfs de Horeca en kappers ook hier in Leek verkopen nog door middel van afhalen en bezorgen. Zelfs de winkels Vicini Vivere en de Wereldwinkel Leek gaan binnenkort weer open. De eerste heb ik een maand lang een kraam te leen gegeven en zij gaan nu tijdelijk alleen als winkel verder ipv horeca. Ook de Wereldwinkel heb ik deze kans gegeven, maar daarvan staan alleen de doppers nu tijdelijk in mijn winkel.

Ondanks de crisis staat mijn winkel niet stil. Ik merk dat ook ik mij meer online moet gaan verkopen. Ik verkocht al op Bol.com, maar ik wil de tweedehands artikelen en zelfgemaakte artikelen graag een online plekje geven. Ik ben gestart met mijn campagne “Ik verkoop Jouw…”! Op social media, websites en andere media probeer ik met deze term uw artikelen onder de aandacht te krijgen van mensen. Hiermee wil ik laten zien dat ik dit voor u doe en dat u naast het huren van een plank, halve kast of kraam dit er gratis bijkrijgt. Neem alvast een kijkje op www.instagram.com/jouwsnuffelkast/

Mijn Instagram account, hier kunt u op artikelen bieden.

Uiteraard heb ik ook u als huurder of als snuffelende klant nodig. Bent u een huurder? Zorg er dan voor dat uw kraam onder de aandacht komt online en offline. Door middel van delen en het met mensen erover te hebben. Bent u een klant? Laat dan weten wat u mist in de winkel of geef tips. Bent u positief over de winkel vertel dit dan door, heeft u wat kritiek dan hoor ik dat graag zelf.

Op dit moment staat mijn eigen handel ook een beetje stil. De LEGO heb ik op een laag pitje, want die verkocht ik juist het meest op markten. Ook de games is lastig voor mij, want ik verkoop op zich meer en sneller, maar qua inkoop vragen particulieren nu ook erg veel. Heeft u zelf iets van games waar u van af wilt? Ik geef u er een eerlijke prijs voor, zodat ik er zelf ook iets op kan verdienen. Gelukkig loopt mij Toko Sang Raja wel lekker. Binnenkort breid ik deze wel uit met nieuwe artikelen en vul ik de lege vakken weer aan.

Mijn winkel met 60 verschillende huurders.

In ieder geval sta ik niet stil. Het is veel te leuk om klanten met leuke artikelen te zien weg gaan uit mijn winkel. Tevens vinden de huurders het leuk om hun oude spullen een 2e kans te geven, hun zelf gecreëerde knutselwerkjes cadeau te zien krijgen en hun nieuwe waren aan de man te brengen. Daarom wordt zodra de Corona maatregelen versoepeld worden (vooralsnog 1 juni) er iets strenger opgetreden wat huren betreft, maar daarvoor komt er een leukere winkel voor terug met nog mooiere artikelen.

Kijk ook eens bij de andere blogs of kraam van de maand
of huur zelf eens een plank, halve kast of kraam,
ook leuk mijn facebook pagina en instagram.