Win 15 euro aan toko artikelen of een plank huren!

Huur uw eigen kraam bij Jouw Snuffelkast

Win 15 euro aan toko artikelen of een plank huren!

29 juni 2020 Geen categorie 0

Misschien had u het nog niet gezien, maar in mijn winkel Jouw Snuffelkast verkoop ikzelf toko artikelen onder de naam “Toko Sang Raja”. Wat niet anders is dan winkel de Koning. In 2 kramen verkoop ik oosterse kruidenierswaren. Dit breid ik naar de wens van mijn klanten uit met meer artikelen. Om mijn toko en mijn winkel bekender te maken, kunt u mee doen aan mijn win actie. Hier moet u natuurlijk wel wat voor doen.
Lees verder om er achter te komen hoe u mee kunt dingen aan de win actie!

Hier sta ik voor mijn toko kramen

Wat moet u doen

Mijn facebook pagina van Jouw Snuffelkast heeft bijna de 1000 likes gehaald. Nu wil ik bij elke 100 extra likes (volgers van mijn pagina) 15 euro aan toko artikelen of het huren van een plank voor 4 weken weg geven. Wat moet u hiervoor doen. Uiteraard eerst mijn pagina liken en daarna voor meer dan 10 euro aan artikelen kopen uit mijn winkel. Vraag naar de bon en zet hier uw naam en telefoonnummer of email adres op. De naam moet dan wel hetzelfde zijn als uw facebook naam. Bij elke 100 likes die bij mijn totale likes komen verloot ik dan de 15 euro aan toko artikelen of het huren van een plank voor 4 weken onder alle ingeleverde bonnen. U kunt zelf kiezen tussen een plank huren of de toko artikelen.

Nog even op een rijtje

  • Bij elke 100 likes op mijn facebook pagina
  • Dus like mijn pagina
  • Kom daarna naar de winkel en koop voor meer dan 10 euro
  • Vraag om uw bon!
  • Lever uw bon in met de goede naam en uw gegevens
  • En dan alleen nog hopen

EXTRA kansen

Ik heb nog meer social media kanalen, dus deze actie telt ook mee bij instagram, pinterest en linkedin. Dus u krijgt extra kans als u Jouw Snuffelkast liked op instagram. Selby.nl volgt op pinterest of Selby de Koning volgt op linkedin. Ook hiervoor loot ik bij elke extra 100 volgers een plank of toko artikelen. Zet daarom wel uw goede naam op de bon, want klopt de naam niet met uw sociale acount(s), dan heeft uw pech. Bij elke trekking worden de bonnen weggegooid. Vergeet niet om een bon te vragen.

Hier sta ik voor kraam 24 van 247 Decoshop

Is er verder nog nieuws

Ik kan u vertellen dat het steeds beter gaat met de winkel. Er komen steeds meer en vaker huurders in mijn winkel en er zijn ook steeds meer klanten en snuffelaars. Dit moet ook want in principe is de winkel niet van mij alleen. Zonder mijn huurders is de winkel niet vol en kan er niet gesnuffeld worden. Daarom zet ik mijn huurders in het zonnetje. Ik ga ze niet allemaal noemen, maar alleen diegene die zelf ook onderneemt en online ook aanwezig is. Bij elke huurder die ik hier noem, staat daarom een link!

Huurt u een kraam in mijn winkel en staat u er nog niet tussen, vertel dit dan even aan mij. Het mag zonder link, maar leuker is met. Bent u al eens kraam van de maand geweest, dan kan ik uw naam daar ook aan linken!

Hier sta ik naast de molen van Cardselect kraam 45

En dan nog iets…

Zonder u als klant of snuffelaar red ik het niet. Gelukkig gaat het steeds beter, waardoor ik zelf ruimte krijg om te ondernemen. Maar blijft u weg dan is dit zo voorbij. Voor mij maar ook voor mijn huurders. Mocht u vragen hebben om wat dan ook. Hoor ik het graag. Vertel mij bijvoorbeeld of u iets mist in het assortiment of misschien is er iets niet goed met mijn indeling van de winkel. Zomaar een paar voorbeelden. Ik en mijn huurders kunnen daar dan op inspelen, zodat de winkel voor iedereen nog leuker wordt.

Een goed voorbeeld is verjaardag artikelen en specifiek jubileum jaren. Mensen vragen mij veel om bekers met 60 erop of slingers om op te hangen. Een huurder of ikzelf kan dit gaan verkopen. Mist u een toko artikel, een jam smaak of klassieke muziek bij de cd’s. Zomaar wat dinegen die ik opnoem. Dus kom met uw feedback of laat bijvoorbeeld eens een recensie achter op social media. Alles is welkom. Rest mij alleen nog u nadrukkelijk te wijzen op mijn win actie. Hoe ging het ook weer? Scroll naar boven.

Kijk ook eens bij de andere blogs of kraam van de maand
of huur zelf eens een plank, halve kast of kraam,
ook leuk mijn facebook pagina.