Wilt u een opgeruimd leven?

Huur uw eigen kraam bij Jouw Snuffelkast

Wilt u een opgeruimd leven?

29 januari 2020 Geen categorie 0

In een eerdere blog “Verandering van Spijs” schreef ik al dat er dingen zouden veranderen bij Jouw Snuffelkast en deze veranderingen zet ik in het nieuwe jaar door. Wat waren deze veranderingen ook al weer. De huurtrap is nieuw en er was een VIP Snuffel avond, maar daar later meer over. Ik begin eerst met een vraag.

De winkel zo als hij in januari 2020 bij stond

Wilt u een opgeruimd leven?

Ik wel, u toch ook! Thuis is het nog wel eens lastig en ook in de winkel is het niet altijd even makkelijk om op te ruimen. Wel is het mogelijk om zelf op te ruimen. U kunt nog steeds 1 van de 30 vaste kramen achter in mijn winkel huren. Alle halve kast en plank huurders en 50/50 huurders worden in het midden of voor in de winkel verhuisd. De huurtrap is een laagdrempelige manier om zelf eens te proberen te verkopen. U kunt u nieuwe, zelfgemaakte of tweedehands artikelen kwijt in een ruime kast en eventueel presenteer ik ook artikelen bij de kassa of in mijn etalage. Genoeg mogelijkheden om samen leuk te verkopen.

Wat wordt er nog meer opgeruimd dan?

In januari was het al wintersale en in de zomer heb je de summersale en indien huurders dat willen, komen ze in mijn 2 wekelijkse korting aanbieding op facebook terecht. Meestal geeft een huurder dan 2 weken lang korting op de artikelen uit hun kraam. Ook ik ben aan het opruimen. Al mijn eigen tweedehands artikelen zijn regelmatig in de aanbieding. Echter is de korting nu afgelopen en zijn het weer gewone lage prijsjes. Toch ga ik iets veranderen met mijn eigen spullen.

Dit is de kraam waar u artikelen gratis kunt krijgen door de snuffel spaar actie

Snuffel Spaar Actie

Vanaf 1 maart wanneer de winkel 5 jaar bestaat en ik al 2 jaar eigenaar ben, voer ik een nieuwe spaar actie in. Bij elke aankoop van 10 euro ga ik een streepje turven in mijn snuffel spaar actie boekje bij uw naam en email adres. Zodra u 10 streepjes heeft, dus voor meer dan 100 euro uitgegeven heeft, krijgt u 10 euro cadeau om te besteden aan mijn eigen tweedehands artikelen. U kunt dus voor 10 euro gratis artikelen krijgen. Overigens krijgt u bij elke keer huren van een kraam 3 streepjes, halve kast 2 en plank 1 streepje. Dus huren of kopen levert u ook nog eens wat leuks op.

Nog meer veranderingen?

Ja ik zei het al, de winkel bestaat 5 jaar en daardoor ga ik het vieren met een tweede VIP Snuffel Avond. Deze zal naar alle waarschijnlijkheid 6 maart gehouden worden. Net als de vorige avond zal er kortingen gegeven worden en is er een speciale proeverij met hapjes en drankjes. Meer informatie volgt hier nog over. Een andere verandering is dat ik stop met mijn goede doelen kraam. Ik kan de kraam goed gebruiken en er zijn al twee andere huurders die verkopen voor goede doelen. De spullen uit deze kraam zal ik verhuizen naar die andere kramen. Uiteraard betaal ik de opbrengst netjes aan de oude goede doel.

Mijn nieuwe online toko met Oosterse kruidenierswaren

Online veranderingen

In mijn winkel gaat het steeds beter en ook online sta ik niet stil. U kunt al pakjes ophalen van Wish, maar daar komt nog de diensten van Mondial Relay en retour opties van Homerr bij. Met de code JOUK krijgt u overigens korting bij de Wish app. Verder vul ik GamesRoden nog steeds aan en heb ik een compleet nieuwe website voor mijn toko artikelen Toko Sang Raja. BlockStore staat even op een laag pitje. Daarnaast vul ik ook “nieuwe” artikelen aan op mijn Bol.com account. Dit kan van mijzelf zijn of van huurders. Voor huurders geldt dan het 50/50 principe.

Samen naar een opgeruimd leven

Met alle veranderingen hoop ik samen met huurders en klanten een opgeruimder leven te krijgen en samen een leuke verdienste over te houden voor een gelukkiger leven.
Kijk ook eens bij de andere blogs of kraam van de maand
of huur zelf eens een plank, halve kast of kraam,
ook leuk mijn facebook pagina.