VIP Snuffel Avond “5 Jaar Jouw Snuffelkast”

Huur uw eigen kraam bij Jouw Snuffelkast

VIP Snuffel Avond “5 Jaar Jouw Snuffelkast”

26 februari 2020 Geen categorie 0

Het is alweer 5 jaar geleden dat Emke de winkel Jouw Snuffelkast opende in het oude pand, waar nu Maud inzit. Anneke heeft het daarna overgenomen en sinds 2018 ben ik alweer de derde eigenaar en zit ik in het pand naast de Heeren van Leek en tegenover Deedees Donkerbroek Lederwaren. Echter ben ik nog niet van plan te stoppen. Het voelt eigenlijk pas als beginnen.

Selby de Koning is al 2 jaar ondernemer van Jouw Snuffelkast

Ik ben namelijk begonnen met het invoeren van een aantal nieuwe stappen. In eerdere blogs heeft u daar al meer over gelezen. De huurtrap, de snuffel spaar actie en de VIP Snuffel Avond zijn een paar voorbeelden.
6 Maart is de tweede VIP Snuffel Avond en dit keer in het teken van het 5 jarig jubileum van de winkel. Op deze avond is er een proeverij van jammetjes van Gé Bosma (kraam 84) en koffie van Dorothy’s Coffee (kraam 1). Tevens kunt u van mijn toko artikelen, cake en kroepoek proeven. En om het feest te vieren schenk ik tevens een glaasje Cava die ik van mijn vrienden van Cruwijn gekregen heb, daar ben ik hun dan ook zeer dankbaar voor. Verder krijgt u deze avond korting op veel artikelen en krijgt u bij elke aankoop een gratis snuffel cadeau tas.

De VIP Snuffel Avond gaat een terug komend activiteit worden en wil ik om de paar maand gaan houden en uitbreiden tot een drukker evenement en daarbij huurders betrekken. De workshops die ik wou gaan houden komt op een lager pitje, maar zal ik in de toekomst weer voortzetten. Dit jaar is het vizier gericht op succesvol ondernemen. Dit doe ik niet alleen, maar samen met de huurders en de klant. Beiden moeten het naar hun zin hebben en heeft u een vraag, probleem of tip, kom deze dat persoonlijk of via mail aan mij melden.

6 Maart VIP Snuffel Avond “5 Jaar Jouw Snuffelkast”

Inmiddels is het plan om 30 vaste of wisselende huurders te krijgen. Dat was het eigenlijk altijd al, maar ik wou de winkel graag vol hebben. Daarom was en is er de mogelijkheid om artikelen voor 50/50 te verkopen, zonder huur te betalen. De regels zijn alleen strenger geworden en u dient nu eerst te huren voor 4 week om daarna 12 weken 50/50 te kunnen verkopen. Alle oude 50/50 huurders laat ik uitlopen. Voor deze huurders is het dus niet meer mogelijk om aan te vullen. Pas als ze dit wel weer willen doen, dienen ook zij eerst te huren. Zo zorgen ik en de huurders voor een wisselend aanbod aan artikelen.

Tevens heb ik sinds het begin van dit jaar een echte coach voor mijn winkel. Deze coach kan ik overal voor inschakelen wat ondernemen betreft, maar helpt mij nu in het actief omzetten naar goede doelen. Ik ben daar inmiddels al mee bezig en is deels al in de winkel te zien. Echter ben ik er nog niet en zijn ideeën van huurders en klanten meer dan welkom. Wel gaat de ruimte voorin de winkel ruimer worden en gaat er een zogenaamde speelhoek komen. Daarmee bedoel ik dat het mogelijk wordt om in de winkel te gaan gamen. Mijn GamesRoden hoek wordt daarmee uitgebreider en later zal ook mijn LEGO hoek groter worden.

NIEUW Snuffel Spaar Actie

Verder sluit de entertainment hoek van enkele huurders daar mooi bij aan. De platen zijn al naar voren gehaald, maar de dvd’s, cd’s en boeken komen daar nog bij. De achterste ruimte wordt straks geheel gebruikt voor huurders. Het voorste gedeelte wordt nog meer mijn winkel en de kruideniers afdeling, met de toko, jam en koffie. Genoeg plannen dus. Hopelijk trekt dat ook leuke nieuwe huurders aan, want er is nog altijd de mogelijkheid om een plank, halve kast of kraam te huren. Kijk ook eens bij de andere blogs, kraam van de maand of facebook pagina.