Verandering van Spijs

Huur uw eigen kraam bij Jouw Snuffelkast

Verandering van Spijs

31 oktober 2019 Geen categorie 0

Doet eten! Tenminste volgens het bekende gezegde. Het klopt ook grotendeels, want sinds ik mijn toko artikelen uitgebreid heb, wordt er meer van verkocht. Dus ook van gegeten zou ik denken. Nou gebruik ik niet deze titel voor Toko Sang Raja (winkel de Koning), maar voor verandering in het algemeen bij Jouw Snuffelkast.

De kassa is verhuist van links naar rechts in de winkel

Gaat er wat veranderen dan? Wees niet bang ik blijf nog steeds de winkel runnen. Toch moet er hier en daar wat aangescherpt worden. Mijn huur regels worden of zijn eigenlijk al aangescherpt. Het is bijvoorbeeld niet meer mogelijk om vanaf het begin 50/50 te huren, maar dient u eerst 4 weken te huren. En het is niet meer mogelijk om 1, 2 of 3 weken te huren, maar alleen nog maar 4 weken. Een periode is dus 4 weken. (In overleg is het nog wel mogelijk, maar heeft niet mijn voorkeur).

Hoe werkt het huren dan? U huurt de eerste periode een plank, halve kast of kraam voor de helft van de vaste huur prijs van 4 weken. Daarna kunt u kiezen tussen verlengen en elke 4 week 5 euro met “De huurtrap” omhoog naar de vaste prijs of 50/50!

De huurtrap, een periode is 4 weken.

Voorbeeld 👉🏻 u huurt een plank voor 15 euro de eerste 4 week. De volgende 4 week wordt 20. Dan 4 week 25 en dan huurt u voor de vaste prijs van 30. Alle opbrengst is voor u. Bij een halve kast en kraam is de trap langer. Na de eerste periode (of na een verlenging) kunt u kiezen voor 50/50. U betaald geen huur, maar de helft van wat uit uw kast verkocht wordt is voor u en de andere helft voor Jouw Snuffelkast. U kunt huren zolang er ruimte is. Vraag voor de voorwaarden in de winkel of kijk op www.jouwsnuffelkast.nl

Dit zijn de nieuwe regels omtrent het huren, maar in de winkel is er ook verandering te zien. Het achterste gedeelte, zeg maar voorbij de koffie tafel is voor het huren van een plank, halve kast of kraam. Heet voorste gedeelte is inmiddels grotendeels veranderd. Als u vaker in mijn winkel bent geweest, heeft u gezien of zal u zien dat de kassa verplaatst is. het wordt daardoor ruimer en ik heb er een kast bij. Hij staat nu rechts in plaats van links als u binnenkomt.

De eerste rij aan de rechter kant, dus voorbij de kassa wordt mijn food wand. Oftewel alle kruidenierswaren, dus de toko artikelen, de jammetjes, de voedselbank appelmoes, de koffie en de honing. De linker kant wordt mijn eigen wand met games, LEGO en tweedehands artikelen. Meer ruimte voor mijn eigen handel, maar nog genoeg ruimte voor huurders.

Het achterste gedeelte is voor de huurders

Wat veranderd er verder nog? Niet heel veel meer, maar we zullen ervoor zorgen dat alles wat wij gaan doen alleen nog maar verbeterd. De workshops en activiteiten bijvoorbeeld. Tot nu toe nog niet een heel groot succes, maar we gaan het blijven proberen en in november kunt u naar onze speciale VIP Snuffel Avond gaan. Tevens is er de wekelijkse veiling op mijn Selby facebook pagina. Heeft u iets te veilen, dan kunt u dat voor leggen en wordt deze meegenomen in de veiling. Heeft u iets voor op marktplaats, dan is ook dit mogelijk. Deze artikelen worden 50/50 verkocht en er geld een maximum van 5 artikelen. U dient wel een huurder te zijn.

Heeft uzelf ideeën, wensen, mogelijkheden, workshop ervaring of wilt u uw spullen verkopen, gratis weggeven, het goede doel aanvullen dan kunt u bij Jouw Snuffelkast terecht. In de winkel leg ik u dan graag uit wat er allemaal mogelijk is en misschien nog kan komen. Verder surfen naar andere blogs mag uiteraard ook of ga naar Huren voor meer informatie.