Summersale zonnesteek

Huur uw eigen kraam bij Jouw Snuffelkast

Summersale zonnesteek

29 augustus 2019 Geen categorie 0

De summersale bij Jouw Snuffelkast is bijna ten einde. Alle artikelen zijn weer normaal geprijsd, hoewel de prijsjes nog prima zijn en zelfs zonder korting laag genoeg zijn om zo mee te nemen. In de winkel zijn er een aantal nieuwe huurders bijgekomen. Het is leuk om dan nieuwe spullen binnen te zien komen en vervolgens deze artikelen weer te verkopen. Soms is iemand al tijden op zoek naar een bepaald voorwerp en dan staat het opeens hier in de winkel.

Nog eventjes summersale bij Jouw Snuffelkast

In Leek is het inmiddels kleintje Leekweek en er zijn tal van activiteiten. Ook bij Jouw Snuffelkast gaat er een leuke activiteit aankomen, maar daarover later meer.

Eerst is het tijd voor deze nieuwe blog en eigenlijk ben ik al te laat. Normaal gesproken had ik allang een blog volgens mijn planning klaar moeten hebben. Misschien heb ik van alle zon wel een summersale zonnesteek gekregen. Nee hoor mij mij gaat alles goed. Afgelopen weekend zelfs er even tussenuit geweest naar het mooie Limburg. Dagje Roermond, dagje Toverland en een dagje fietsen. Mijn batterij is weer opgeladen en ik heb weer genoeg energie voor de winkel.

Maar waar moet je nu eens een blog over schrijven? Op veel blog websites valt te lezen, dat iedere blogger wel eens zo’n moment heeft dat de inspiratie op is. Daarom worden er tegenwoordig blogs ingepland en wanneer er wel inspiratie is, worden er gelijk meerdere blogs geschreven en ingepland. Voorlopig hou ik het bij wat er in mij op komt, hoewel ik vaak wel een vooraf bedacht thema in mijn hoofd heb. Deze keer dus niet en schrijf ik maar op wat mij leuk lijkt.

Paar dagen weg geweest en overnacht in deze boomhut

Is er ook nieuws over de winkel? Ja hoor. Alle kasten zijn bijna allemaal gevuld met verschillende huurders en sommige kramen hebben zelfs meerdere huurders. Hierdoor is het niet meer mogelijk om kasten te huren op 50/50 basis. Bestaande klanten kunnen nog blijven maar de bedoeling is dat de basis van de winkel bestaat uit mensen die een kast huren.

Dus het moment is haast aangekomen om te gaan rouleren met huurders. Het is straks dus niet meer mogelijk lang te blijven. De mindere huurders moeten dan helaas teleur gesteld worden. Jammer, maar het positieve eraan is dat er vaker nieuwe artikelen in de winkel komen. Daardoor heeft u altijd wat te snuffelen. Zover is het nog niet, dus kom gerust uw kramen aanvullen met nieuwe artikelen. Zo blijft de winkel vernieuwend en krijgt het telkens een ander aanzien. Klanten zien dan weer andere dingen uit uw kraam en hebben zo meer plezier in het winkelen.

Mooie vaste planten en stekjes te vinden in de winkel

Wat was dan het activiteit waar ik het over had? Het idee is om een soort vip avond te houden voor klanten. Waarschijnlijk gaat deze er komen op een koopavond en de toegang is dan alleen voor klanten die zich vooraf hebben aangemeld. Hiervoor dienen ze een klein bedrag te betalen, maar daar krijgen ze veel voor terug. Een aantal huurders gaan hun waren tonen en demonstraties houden. De klant krijgt kortingen op vele artikelen, zoals bij de summersale en elke klant krijgt een leuke snuffel tas, met daarin gratis artikelen.

Wanneer deze avond komt is nog niet 100% bekend, maar waarschijnlijk in november. Mochten er huurders zijn die een idee hebben om aan de klant te laten zien hoor ik het graag. Mochten er klanten zijn die zich nu al willen aanmelden dan kan dit via het contact formulier.