Sociale snuffelaar

Huur uw eigen kraam bij Jouw Snuffelkast

Sociale snuffelaar

16 juli 2019 Geen categorie 0

Over het algemeen zijn de huurders en de vele snuffelaars stuk voor stuk sociale mensen. In de winkel kun je bekenden tegen komen of met wild vreemden aan de koffie tafel een praatje maken. Het snuffelen tussen de vele verschillende artikelen is daarom een sociale aangelegenheid. Toch moet je als winkel tegenwoordig niet alleen in de winkel aanwezig zijn. Sociale media is namelijk niet meer weg te denken op uw computer of smartphone.

U kunt altijd altijd een praatje maken

Daarom kunt u Jouw Snuffelkast of ikzelf vinden op vele sociale kanalen. Facebook, Instagram, Linkedin, Pinterest, Snapchat en What’s app natuurlijk. Daarnaast kunt u mij emailen, bellen en als verkoop kanalen vinden op Bol.com, Marktplaats en mijn eigen webwinkels Selby.nl.

Ik ben sociaal, u toch ook?

Niet alleen ik kan gebruik maken van sociale media, maar ook u! Als huurder kunt u bijvoorbeeld foto’s maken van uw artikelen of kast en deze op facebook zetten. Ik of anderen kunnen deze dan delen. Vrienden of bekenden taggen is tevens een handig middeltje om meer publiek naar uw kraam te brengen. Gebruik de hashtag #jouwsnuffelkast of bedenk een geheel eigen woord die u als enige gebruikt op Insta. Maak een bord van uw kraam met daarin pins van uw artikelen en/of pin artikelen van Jouw Snuffelkast op 1 van uw Pinterest borden.

Jouw Snuffelkast is op Facebook te vinden

Inmiddels ben ik zelf al aardig handig in het gebruik van sociale media. Ik kan u daarbij helpen of u tips geven. Weet u de weg nog niet goed te bewandelen online, dan kunnen we het daar eens over hebben in de winkel. Tevens kan ik u wegwijs maken in het gebruik van marktplaats of website gebruik. Ik schrijf vele blogs en heb online webwinkels. Wilt u meer hierover weten kunt u contact met mij opnemen.

Plaatselijk Sociaal

Niet alleen de winkel is online aanwezig, ook de plaats Leek is volop in beweging op sociaal gebied. Het winkel centrum, landgoed Nienoord of het nieuwe Promotieplatform Leek kunt u vinden op facebook. Een opsomming;

U kunt mij vinden op Pinterest

Heeft u zelf nog een leuke tip voor dit lijstje of heeft u iets te melden voor deze blog. Ik luister graag en het mooie van online iets schrijven is dat het naderhand aangepast kan worden.