Snuffelen is top sport

Huur uw eigen kraam bij Jouw Snuffelkast

Snuffelen is top sport

16 januari 2019 Geen categorie 0

Het reilen en zeilen in een winkel, kun je vergelijken met een sport wedstrijd. Zelf kijk ik ernaar, net zoals ik naar een korfbal wedstrijd kijk. Ik speel al jaren bij kv Noordenveld in Roden en doe dat ook al jaren met veel plezier. Nooit heb ik echt de top van deze sport bereikt en ik ga er eigenlijk vanuit dat ik nooit een top ondernemer wordt, maar ik bereik regelmatig hoogtepunten in de sport en mijn streven is om dit ook met mijn bedrijf te realiseren.

Deco kramen voor bloemen en planten Kraam 80

Vroeger wou ik in wat ik leuk vond altijd de beste zijn of in ieder geval zo hoog mogelijk de top bereiken. Dit beeld is bij mij al gauw bijgesteld. Ik ben zeker niet slecht in korfbal, maar mijn lengte liet te wensen over en ik deed te weinig mijn best om dit te compenseren met veel te scoren. Vroeger wou ik ook altijd zo snel mogelijk mijn eigen bedrijf hebben, maar dit heb ik pas echt gedaan in 2012. Ik kwam door scholing en ervaringen erachter dat het allemaal niet zo snel gaat als ik wil.

Begrijp mij niet verkeerd ik zal altijd mijn best doen. Door te blijven spelen, zullen er altijd wedstrijden gewonnen worden en zal ik zelfs een aantal keer kampioen worden. In mijn bedrijf zal ik altijd zoveel mogelijk uit de winkel halen en zal ik samen met huurders en klanten Jouw Snuffelkast een bestaansrecht zien te blijven behouden.

Bij korfbal zijn er altijd momenten dat het minder gaat en periodes dat het juist heel goed gaat. Door de jaren speel je met andere mensen of in een ander team, waardoor het spel anders loopt dan je vooraf zou denken. In de winkel heb je te maken met momenten dat het rustiger is en periodes dat het juist heel druk is. Vaak weet je dit ook niet van te voren. Je hebt te maken met huurders die komen en gaan, klanten die in en uit lopen en wat dacht u van feestdagen, evenementen of zelfs het weer wat constant veranderd.

Individueel zorg ik bij korfbal ervoor dat er jaren zijn waarin ik veel train, waardoor mijn techniek en conditie beter wordt. Toch zijn er ook momenten dat ik dit minder doe en dat zie je gelijk in het spel terug. Ik kan niet altijd mijn tegenstander bij houden of zelf schiet ik voor mijn doen te weinig raak. Met de winkel probeer ik juist dit jaar mezelf te verbeteren. Door de overname van de winkel ben ik ondernemender geworden dan ooit en ik probeer het voor klanten en huurders het zo leuk mogelijk te maken om een echte snuffel beleving te krijgen.

Korfbal is een team sport, dus je hebt altijd te maken met anderen, een coach of trainer en zelfs de tegenstander is belangrijk. Allen zijn ze verschillend en allen denken ze anders over de sport. Dit is bij Jouw Snuffelkast niet anders. Ik run de winkel dan wel in mijn eentje, maar ik blijf altijd te maken houden met het tevreden houden van mensen. Natuurlijk wil ik het liefst zo veel mogelijk verkopen, maar de huurders zijn net zo belangrijk als de klanten, maar ook de mede ondernemers, verenigingen en de plaats Leek. Ik heb al vaker gezegd dat samen werken zorgt voor leuk winkel centrum en een leuke kramen winkel.

Er zijn stekjes te koop, maar ook leuke sieraden of sleutelhangers voor kinderen Kraam 61

Van anderen kun je ook leren. Na een training of wedstrijd ga je altijd bespreken wat je hebt gedaan en/of er verbetering in zat of wie of wat goed speelde et cetera. Daarom kan ik van klanten en huurders, maar ook mensen buiten de winkel om leren over het verbeteren van de winkel beleving. Ik hoop dat wanneer u dit leest, na wilt denken of u mij kunt helpen met het voor iedereen die Jouw Snuffelkast een leuke winkel vindt leuker te maken.

U kunt zelf een kraam huren of tweedehands artikelen doneren voor de verkoop of ga zelf eens snuffelen en neem eens wat mee wat u leuk vindt.
U kunt ook mijn facebook of instagram liken en volgen. Reageren, taggen, doe eens mee aan een workshop of organiseer er zelf 1. Zomaar wat dingen die u kunt doen om mij te helpen met het bereiken van de top met Jouw Snuffelkast. Snuffelen is top sport! Net zoals sport goed voor de mens is, het zou mooi zijn als we samen er een sport van kunnen maken om van snuffelen een succes te maken.