Pokémon

Huur uw eigen kraam bij Jouw Snuffelkast

Pokémon

1 oktober 2021 Geen categorie 0

Wat is Pokémon?
Het is op dit moment een enorme “rage” in Nederland. Je kan het ruilen, verzamelen of je kunt het kaartspel spelen. Waarbij je tegen elkaar kunt spelen. Maar wat is Pokémon nu eigenlijk?

Pokémon is een mediafranchise, eigendom van The Pokémon Company, die rond 1995 werd opgericht door Satoshi Tajiri. Het is toegespitst op fictieve wezens genaamd “Pokémon”, die worden gevangen en getraind door mensen, Pokémontrainers genoemd, om ze elkaar te laten bevechten voor de sport. Bron wikipedia

Stageloper

Hallo allemaal, Ik ben Christian, ik zit op Terra Oldekerk en ik loop 11 dagen stage bij Jouw Snuffelkast. Ik kreeg de opdracht om een blog te maken over Pokémon Kaarten.

Nu te koop Pokémon kaartjes bij Jouw Snuffelkast!

Prijs

Er zijn pakjes te koop. In ieder pakje zitten 20 kaartjes voor €3,-. Tevens zijn er Holografische kaarten voor €1,- p/st, Japanse kaarten voor €0.50,- p/st (20 kaarten voor €5,-) of losse Poppetjes voor €1,- per stuk. Bij de kassa kunnen GX/VMAX kaarten en andere bijzondere Pokémon kaartjes. ( prijzen verschillen per kaart) Verder liggen er vaak Pokémon boekjes (prijzen verschillen), munten of bakjes om de kaarten in te doen.

Er lagen Pokémon films-

  • Pokémon De reis van Johto
  • Pokémon De beste vrienden
  • Pokémon de beste Orange island avonturen

Maar bij het schrijven van deze blog zijn ze inmiddels verkocht.

Druk bezig mijn blog te maken

Inkoop

De winkel koopt jouw Pokémon kaartjes in voor 8 cent p/st speciale kaartjes koop ik voor meer in.

Hoe werkt het?
Tel van te voren het aantal kaartjes zodat ik globaal een prijs kan maken. Kom met de stapel naar de winkel en lever jouw kaartjes in. Aan de hand van het aantal en het aantal bijzondere kaartjes wordt de prijs bepaald en afgerekend.

Pokémon Kaarten 20st

Er kunnen ook pakketjes kaarten online gekocht worden. Klik op de foto voor meer informatie.

20 kaartjes voor €3,-