Kraam van de maand september 2018

Huur uw eigen kraam bij Jouw Snuffelkast

Kraam van de maand september 2018

7 september 2018 Geen categorie 0

Beelden, deco artikelen eigenlijk van alles wat

Hele mooie beelden van ridders, vikingen, maar ook massai vrouwen of zwanen hoedsters. Katten beeldjes met een leuke tekst erop en schoentjes voor de sier. Knuffel beren, dart pijlen voor in de tuin, sier steentjes voor aan uw ketting, keuken artikelen, autotjes en eigenlijk van alles wat.

De huurder huurt samen met een andere huurder meerdere kasten. Beiden hebben ze 1 kast voor hun eigen artikelen en samen hebben ze nog een euro kast en veranderen ze om de zoveel tijd de etalage met mooie artikelen om naar te kijken en als de prijs u aan staat te kopen uiteraard.
Eigenlijk huren ze al bijna van af het begin en ze halen er ook een leuke omzet uit. Het wisselt wel wat, maar dat komt ook doordat de prijzen uit één lopen, vanaf 1 euro tot wel 85 euro voor een heel schip.

Door elkaar

Zoals ik al vertelde hebben ze samen meerdere kasten en sta er dan ook niet van te kijken dat sommige artikelen uit de kraam van de maand kast 29 bij kast 35 in ligt en andersom. Ook de etalage staat dus door elkaar.

Massai Beelden

Maar de beelden vallen toch het meeste op, mooie Masaai beelden van voornamelijk vrouwen met soms een kind erbij. Kleine beelden zijn er ook van beren of olifanten. Heel wat moois om in ieder geval al even naar te kijken en vindt u het mooi laat het dan niet liggen…

Kortingsbon

Bij aankoop van een artikel uit kast 29 krijgt u een korting bon voor 10 procent korting op Games, LEGO, Boeken en diverse tweedehands artikelen, met kast nummers 100, 101, 102 en 103 op uw volgende aankoop! U krijgt alleen een korting bon bij de kraam van de maand, dus bewaar uw bon goed.