Kraam van de maand Oktober “Puzzels, boeken en zelfgemaakte artikelen”

Huur uw eigen kraam bij Jouw Snuffelkast

Kraam van de maand Oktober “Puzzels, boeken en zelfgemaakte artikelen”

10 oktober 2018 Geen categorie 0

De “Kraam van de maand” is halve kast 60 geworden. De kraam is van een echte puzzelaar. Ze maakt de puzzels eerst zelf en daarna verkoopt ze de puzzels weer en dan koopt of krijgt ze ergens anders weer een nieuwe. Zo doet ze dat ook met de boeken en naast die 2 hobby’s, knutselt ze graag kaartjes en handige gebruiksvoorwerpen.

De huurder knutselt graag kaartjes en daar is het huren van een kast dan ook mee begonnen. Daar kwamen beeldjes, puzzels, boeken, gebruiksvoorwerpen etcetera bij. Naast de kaartjes is ze begonnen met zelf geknutselde gebruiksvoorwerpen zoals tissue huisjes. Af en toe eens wat veranderen in de kast en daardoor verkoopt het weer.

Puzzels en boeken

Hele mooie puzzels, maar ook de doorsnee puzzels kunt u hier vinden. Allemaal compleet, want ze zijn allemaal voor gepuzzeld. Zo zijn ook de boeken al eens gelezen, maar ze kunnen rustig nog eens gelezen worden.

Zelfgemaakte artikelen

De huurder knutselt graag kaartjes voor elke gelegenheid en de kerst komt eraan, dus de kerstkaarten liggen er ook alweer. Daarnaast, maakt ze tissue huisjes, sier vogel huisjes, geld envelopjes, popjes van keuken gerei en nog wel een aantal dingen. Leuk om cadeau te geven.

Kortingsbon

Bij aankoop van een artikel uit kast 60 krijgt u een korting bon voor 10 procent korting op Games, LEGO, Boeken en diverse tweedehands artikelen, met kast nummers 100, 101, 102 en 103 op uw volgende aankoop! U krijgt alleen een korting bon bij de kraam van de maand, dus bewaar uw bon goed.