Kraam van de maand oktober 2019

Huur uw eigen kraam bij Jouw Snuffelkast

Kraam van de maand oktober 2019

15 oktober 2019 Geen categorie 0

Veel verschillende al wat oudere artikelen

De titel zegt het al, er ligt in deze kramen van alles wat. De huurders huren eigenlijk al van af het begin van de heropening en hebben nog genoeg artikelen voor de vele snuffelaars in Leek. Maar de grote lijn in het geheel is wel, dat het al wat oudere artikelen zijn. Divers is het zeker, want naast de boeken liggen er sieraden, antieke beelden, oud speelgoed, mooie decoratie en tennisballen voor u of voor de hond.

Oud is goud

Tenminste dat zou mooi zijn, maar voor iemand kan een artikel uit deze kraam echt goud zijn. Bijzonder genoeg om in de buurt ervan te komen. Toch?

Mooie exemplaren

Af en toe ligt er echt wat moois tussen. Zoals de vele oude beelden, maar ook oude muziek instrumenten. Hollandse klompen, oud servies. Gauw even kijken.

Speelgoed

De huurder heeft een zwak voor oud speelgoed. Knuffels, poppen, Playmobil, soldaatjes, blikken figuren, houten puzzels en blokken. Leuk om weg te geven.

Aangevuld met….

Reclame platen, een rijtje boeken, verschillende tassen, bier voorwerpen, tafel lampen, parfum, sieraden, tinnen artikelen, kleertjes. Veel snuffel waar.

Kijk ook eens bij de andere blogs of kraam van de maand
of huur zelf eens een plank, halve kast of kraam,
ook leuk mijn facebook pagina.