Kraam van de maand mei 2019

Huur uw eigen kraam bij Jouw Snuffelkast

Kraam van de maand mei 2019

9 mei 2019 Geen categorie 0

Speelgoed en meer voor kinderen

Al een jaar is er elke maand een “Kraam van de maand”. Dit is de dertiende al. De huurders van deze kraam hebben kinderen die zoals zoveel kinderen van alles krijgen en verzamelen. Zoveel dat ze er toch ook graag weer af willen om het huis een beetje op te ruimen en van het geld kan er uiteraard nieuwe artikelen gekocht worden voor de kinderen. Kraam 11 is deze maand uitgekozen door het facebook publiek van Jouw Snuffelkast als favoriete kraam.

Kraam 11 Voornamelijk speelgoed, maar ook kleding voor kinderen

Speelgoed

Wat een speelgoed ligt er al in deze kast. Zullen ze thuis ook zoveel of nog meer hebben? In ieder geval kun je leuke dingen kopen.

Spellen en puzzels

Voor de puzzelaars of diegene die van spelletjes houdt, ligt er ook wel wat in deze kraam. Goochelen of met speelzand spelen kan ook.

Dvd’s en eh Furby

U kunt ook dvd’s kopen van bekende kinderen series en die pop die je op de foto aankijkt is Furby. De rage van 1998 en eh 2013

Kleding voor kinderen

Iedereen groeit wel eens uit hun kleren. Zo ook de kinderen van deze huurder. Daarom hangt het in de kast voor leuke prijsjes.

Lees boekjes

Om te leren lezen liggen er leuke lees boekjes voor kinderen uiteraard. Er zit van alles leuks tussen. Veel lees plezier.

U krijgt een korting bon bij aankoop uit kraam 11

Bekijk ook een mijn andere blogs