Kraam van de maand Mei 2018 “Biologische Jam en assorti”

Huur uw eigen kraam bij Jouw Snuffelkast

Kraam van de maand Mei 2018 “Biologische Jam en assorti”

4 mei 2018 Geen categorie 0
Biologische Jam en assorti.

Kraam van de maand!

De allereerste kraam van de maand is die sinds de heropening 1 maart 2018 al aanwezig is bij Jouw Snuffelkast. De kast wordt gehuurd door een bekende Nietapster die al jaren haar Jam en assorti verkoopt aan de straat in haar dorp en ook al enkele jaren bij de oude Jouw Snuffelkast.  Het is allemaal zelfgemaakt, biologisch en heerlijk volgens vele klanten. U kunt jam krijgen , maar ook piccalilly of bijvoorbeeld stoofpeertjes. Kom dus gauw eens langs om een potje mee te nemen en er heerlijk van te genieten. Indien u een potje heeft gekocht zou u eventueel de potjes met deksel weer kunnen terug brengen naar de winkel, dan worden ze weer hergebruikt.

Bij aankoop van een artikel uit kast 4 krijgt u met uw gekregen bon, een jaar lang 10 procent korting op Games, LEGO, Boeken en diverse tweedehands artikelen, met kast nummers 100, 101, 102 en 103 op uw volgende aankoop! U krijgt alleen een korting bon bij de kraam van de maand, dus bewaar uw bon goed.

Jam

De verschillende smaken zijn; Braam Pruimen, Pruimen, Rabarber, Rabarber Aardbei, Rabarber Kruisbes, Appel Rabarber, Rabarber Aardbei met Rum Rozijnen,

en nog meer

Aardbei, Appel Kaneel, Bramen, Braam Appel, Braam Bessen, Frambozen, Framboos Bes, Framboos Bes Braam, Framboos Aardbei en Druif Appel.

Maar tevens te koop

Piccalilly Nu met 50% korting
Courgette Zoetzuur
Marmelade
en Aardbei saus

en ook heerlijk zijn haar

Krentje Brei
en haar verschillende soorten Stoofpeertjes in de smaken;
Met Kaneel, Met klein beetje Suiker en Met Rode Wijn