Kraam van de maand juni 2018

Huur uw eigen kraam bij Jouw Snuffelkast

Kraam van de maand juni 2018

7 juni 2018 Geen categorie 0

Poppen kleertjes en allerhande artikelen

De tweede kraam van de maand is deze van moeder en dochter met hun poppenkleertjes en diverse aanvullende spulletjes. Al jaren staat deze huurster op markten met zelfgemaakte gebreide poppenkleertjes en doordat ze regelmatig wat verkoopt, vindt ze het leuk om dit te blijven doen. Af en toe helpt haar dochter mee met markten en daarom besloten ze ook eens een kast te huren. Een hele kast was iets te voorbarig, maar met een plank draaien ze samen een leuke omzet, waardoor ze kunnen blijven huren en de hobby  kunnen voort zetten.

Bij aankoop van een artikel uit kast 33 krijgt u een korting bon voor 10 procent korting op Games, LEGO, Boeken en diverse tweedehands artikelen, met kast nummers 100, 101, 102 en 103 op uw volgende aankoop! U krijgt alleen een korting bon bij de kraam van de maand, dus bewaar uw bon goed.

Poppenkleertjes

Heeft u een pop met al jaren dezelfde kleertjes, dan kun je in deze kast een heel setje vinden in verschillende maten, tevens is het mogelijk om te vragen om een andere maat, misschien kan ze het voor u maken. Ook zijn er losse truitjes, jurkjes, broekjes en zelfs sokjes verkrijgbaar.

Allerhande artikelen

Iedereen heeft thuis wel eens wat liggen wat eigenlijks wel weg kan, zo ook deze huurders. Een mooi servies, kinder boekjes, cd’s, magazines, knuffels en bijvoorbeeld leuke deco atikelen. Allemaal tweedehands maar nog zo goed als nieuw. Sla deze kast daarom niet over.

Deze kortingsbon krijgt u