Kraam van de maand juli 2018

Huur uw eigen kraam bij Jouw Snuffelkast

Kraam van de maand juli 2018

11 juli 2018 Geen categorie 0

Vynyl en strips

De derde kraam van de maand is deze van een recente huurder. Zelf had ik al platen in de winkel voor de verkoop, maar dit zijn de echt mooie langspeelplaten. En dat is te merken de platen vliegen als warme broodjes over de toonbank. De huurder vult ze om de zoveel tijd bij, zodat u niet uitgekeken raakt. En over het aanbod hoeft u geen zorgen te maken, er is een garage vol aan platen beschikbaar.

Er is van veel artiesten genoeg platen te vinden. Wat dacht u van “The King of Rock n Roll” Elvis Presley, de bands ABBA of The Steve Miller Band, Paul Simon & Art Garfunkel, The Police, Elton John. In ieder geval staan er 5 bakken vol met mooie platen. Het is ook weer helemaal in om een platenspeler te kopen en dan het ouderwetse geluid te horen van de vinyl muziek.

Bij aankoop van een artikel uit kast 66 en 18 krijgt u een korting bon voor 10 procent korting op Games, LEGO, Boeken en diverse tweedehands artikelen, met kast nummers 100, 101, 102 en 103 op uw volgende aankoop! U krijgt alleen een korting bon bij de kraam van de maand, dus bewaar uw bon goed.

De huurder verkoopt niet alleen platen, maar ook strip boeken, strips of cartoons hoe je het maar wilt  noemen.
Suske & Wiske, Asterix en Lucky Luke kent iedereen wel, maar ook Rooie Oortjes en de minder bekendere strips zijn te koop. Indien u meerdere wilt hebben krijgt u zelfs korting. Een hele kast vol, dan kunt u in de vakantie uw kleinkinderen stips cadeau geven of misschien is de fervente verzamelaar er content mee. Houdt allen uw lijstjes er goed bij, want u bent wel even bezig om te kijken of u net dat ene strip boek nog niet heeft.

Jong en oud kan zich prima vermaken bij de spullen van deze huurder. Dat klinkt toch als muziek in de oren en u staat er weer getekend bij als u een mooie aanwinst heeft gekocht.