Kraam van de maand januari

Huur uw eigen kraam bij Jouw Snuffelkast

Kraam van de maand januari

9 januari 2019 Geen categorie 0

Imker Honing

De honing van Age Wynia is bij vele bezige bijtjes wel bekend. Hij noemt zijn honing niet voor niets “De bezige bij”. Zijn bijtjes en ook de imker zelf zijn altijd bezig. Met het maken van honing wel te verstaan. Deze huurder, de imker zelf dus, kan als u de tijd heeft de hele dag wel met u praten over honing. Honing is zoals gezegd wordt erg goed voor ons en de natuur. U heeft het vast wel op het nieuws gehoord, dat het niet altijd goed gaat met de bij. Wat lunt u hieraan doen, nou door gewoon wat planten in uw tuin te zetten met bloemen eraan. De bijtjes zijn hier dol op. Zonder bijen bijvoorbeeld geen appels.

De honing is verder goed voor allemaal kwaaltjes en het is natuurlijk ook gewoon lekker! Wordt de honing wat dik, warm het dan even in een pan met water, waardoor het weer vloeibaar wordt. Tevens kunt u lege potten weer inleveren, deze worden hergebruikt. En de prijs? Voor maar 4 euro per stuk heeft u al een pot.

Informatie

Wilt u informatie over de bij? Bij de honing liggen a4tjes, die u al veel kan vertellen overb de bij en honing. Luisteren naar de huurder, mag natuurlijk ook, af en toe is hij er eens!

Bloemen creme of Koolzaad

Wilt u liever iets smeerbaarders, voor op brood bijvoorbeeld. Dan kunt u de bloemen creme of Koolzaad honing gebruiken. Door roeren wordt honing cremerig.

Bloemen en Linde Honing

Wilt u honing voor in de thee, koffie of lekker in de yoghurt, dan kunt u de heldere bloemen of Linde honing nemen. Soms is er ook wel eens Boekweit honing te krijgen. Die is iets scherper van smaak.

10% Korting Bon

Bij een aankoop uit deze kast krijgt u een kortingsbon die u voor andere artikelen uit de winkel kunt gebruiken.