Kraam van de maand januari 2020

Huur uw eigen kraam bij Jouw Snuffelkast

Kraam van de maand januari 2020

10 januari 2020 Geen categorie 0

Toko Sang Raja Oosterse kruidenierswaren

Zoals ik bij de vorige kraam van de maand al zei, heb ik begin dit jaar 2 kramen van de maand. En beiden zijn ze van mijzelf. Zo ook deze kraam met allerlei toko artikelen. Toko Sang Raja zo noem ik het zelf. Dit betekent niets anders dan winkel de Koning. Ik heb zelf een Indische achtergrond, ook al kunt u dat niet echt aan mij zien. Maar daarom vind ik het wel leuk om Oosterse artikelen te verkopen en hopelijk kunt u het gebruiken.

Kraam van de maand januari 2020

Kruiden

U kunt verschillende kruiden, maar ook boemboes verkrijgen. Doe hier kip of rundvlees bij. Plus een groente gerecht en smullen.

Noodles en kroepoek

Vul uw gerecht aan met noodles of kroepoek. Ook hier verschillende soorten, maar gebakken uitjes kan ook.

Sauzen, sate & sambal

Maak uw eten lekkerder met de verschillende sauzen. Satésaus soorten of sambal. Genoeg om te kiezen.

Kokos etcetera

Wilt u een pandan cake maken, gebruik dan wel kokos erbij. Kies ook uit aloë frisdrank of kruiden pasta’s

Kijk ook eens bij de andere blogs of kraam van de maand
of huur zelf eens een plank, halve kast of kraam,
ook leuk mijn facebook pagina.