Kraam van de maand februari

Huur uw eigen kraam bij Jouw Snuffelkast

Kraam van de maand februari

8 februari 2019 Geen categorie 0

Sieraden, beelden en deco

Deze huurder vindt het leuk om zijn waren te verkopen en wil wel eens op een markt of braderie staan. Het kan dus best zijn dat je artikelen herkent van ergens anders. Toch staat deze huurder samen met de huurder van kraam 29 al bijna een jaar in mijn winkel. Ze wisselen dan ook regelmatig hun assortiment. Dit keer is de kast gevuld met sieraden, beelden en decoratie artikelen. O en artikelen tja waar moet je dat nu eens onder plaatsen. het is soms gewoon mooi om te hebben.

Er staan bijvoorbeeld ook treintjes in, een lamp, schilderijen, klokjes, maar ook zeesterren, parels in een mooi doosje, kop en schotels, ringen, kettingen en zelfs een ijsbeer. Van alles wat en het kan maar zo zijn dat de volgende maand er weer heel wat anders in ligt.

Bij twijfel altijd kopen

Dus als u iets ziet, vergeet het dan niet mee te nemen, want het kan zo maar al weg zijn of ergens anders verkocht worden. Tenminste als u het artikel graag zou willen hebben.

Beelden en deco

Deze kraam heeft vaak beelden staan, van rasta mannen bijvoorbeeld, maar op dit moment staan er gewone beren, een zeester en een ijsbeer.

Sieraden

Op dit moment liggen er veel ringen, armbanden, kettingen, parels, haar speldjes en nog wel wat meer in de kraam. Misschien staat het u wel leuk of wilt u het weg geven.

10% Korting bon

Bij een aankoop uit deze kast krijgt u een kortingsbon die u voor andere artikelen uit de winkel kunt gebruiken.