Kraam van de maand december “Antieke, brocante, curiosa artikelen en speelgoed”

Huur uw eigen kraam bij Jouw Snuffelkast

Kraam van de maand december “Antieke, brocante, curiosa artikelen en speelgoed”

13 december 2018 Geen categorie 0

In de vorige Snuffelkast had deze huurder een prominente plek in de winkel, je liep er eigenlijk recht op af. Aangezien in de nieuwe Jouw Snuffelkast niet zo’n plek meer aanwezig is, heeft de huurder een tijdje een pauze gehad. Het begon weer te kriebelen en nu is de huurder alweer enkele maanden terug en weten de klanten zijn artikelen langzaam weer te vinden en te waarderen. Het loopt ook best wel uitéén de artikelen. Van mooie kunst objecten, tot wat antieke keuken artikelen. Voor een goed boek kun je er ook terecht of voor nieuw speelgoed voor de kids. Het zijn allemaal stuk voor stuk mooie en goede artikelen en als er toch iets aan ontbreekt, dan staat dat netjes op het bij hangende kaartje.

Antiek of toch niet…

De kenners weten vaak wel of iets oud is of niet, hoe dan ook is het geen antiek dan is het wel brocant of curiosa. Te mooi om te laten liggen.

Overig zoals boeken

Er zijn altijd wel wat artikelen die nergens tussen passen zoals de boeken, of een telefoon hoesje. De liefhebber vindt er vast wat leuks tussen.

Speelgoed voor de kids

Nieuw en gebruikt speelgoed, maar het meeste is in goede staat. Het oude en het nieuwe. Oud blikken speelgoed, maar ook nieuw speelgoed nog in doos.

10% Korting Bon

Bij een aankoop uit deze kast krijgt u een kortingsbon die u voor andere artikelen uit de winkel kunt gebruiken.