Kraam van de maand augustus 2019

Huur uw eigen kraam bij Jouw Snuffelkast

Kraam van de maand augustus 2019

16 augustus 2019 Geen categorie 0

Spirituele artikelen

Deze huurder huurt eigenlijk van af de start van Jouw Snuffelkast een kraam, dus ook al bij de vorige eigenaars en zelfs in andere winkels. De artikelen zijn dan ook veelal nieuwe artikelen en allemaal hebben ze wel iets spiritueels. Dit is dan ook het thema van deze kast en daar past de huurder het assortiment op aan. Nou hoef je niet perse zelf spiritueel zijn om de artikelen leuk te vinden, want er ligt voor iedereen wat moois.

Spirituele atikelen Kraam 36

Verlichting

Beetje dubbelzinnige titel, want er liggen thee lichten in de kraam. Maar ook artikelen om je lichamelijk te verlichten. Een oor kaars bijvoorbeeld.

Boeddha’s & Egypte

Verschillende beeldjes zijn er te vinden van boeddha’s of farao’s, maar ook feeën en draken. Tevens zijn er hele mooie wierook houders.

Mooie muziek en kaarten

Geniet van de mooie klanken die u kunt horen van de cd’s en dvd’s om tot uzelf te komen. Er zijn ook hele mooie spirituele kaarten of spellen te koop.

Heilzame werking

In de kraam liggen verschillende artikelen die 1 of andere werking hebben. Zoals de pendels of de zout stenen. Himalaya zout of heilig hout. Van alles.

Kijk ook eens bij de andere blogs of kraam van de maand
of huur zelf eens een plank, halve kast of kraam,
ook leuk mijn facebook pagina.