Kraam van de maand Augustus 2018

Huur uw eigen kraam bij Jouw Snuffelkast

Kraam van de maand Augustus 2018

4 augustus 2018 Geen categorie 0
Markplaats Helper in het klein

De kraam is van Marktplaats Helper Groningen en normaal gesproken verkopen zij grotere artikelen in hun winkel in Groningen, maar de kleinere artikelen verkopen ze bij Jouw Snuffelkast.

Zij kunnen u helpen bij het verkopen van grotere artikelen zoals meubels en dergelijke. Het hele handelen via marktplaats doen zij voor u! Foto’s maken, teksten schrijven, u heeft er geen omkijken aan. Alle artikelen die minder geschikt zijn voor hun werkwijze, proberen ze in hun kast te verkopen en met succes. De lage prijsjes en de leuke artikelen zorgen ervoor dat in ieder geval al leuk is om naar de spullen te kijken en wie weet zit er wat voor u tussen.

Uitzet artikelen

Veel artikelen zijn geschikt voor uw uitzet of van uw dochter en/of zoon. Voor een prikkie koopt u keuken artikelen, kantoor artikelen en dingen die je altijd nodig hebt, maar niet direct zou kopen.

Decoratie en van alles wat

Tussen die artikelen liggen ook veel leuke hebbedingetjes en soms mooie spullen die je kan presenteren in uw woonkamer, serre of slaap kamer. Het assortiment wisselt om de zoveel tijd, dus genoeg te snuffelen.

Kortingsbon

Bij aankoop van een artikel uit kast 39 krijgt u een korting bon voor 10 procent korting op Games, LEGO, Boeken en diverse tweedehands artikelen, met kast nummers 100, 101, 102 en 103 op uw volgende aankoop! U krijgt alleen een korting bon bij de kraam van de maand, dus bewaar uw bon goed.