Jouw Snuffelkast viert 1 jarig bestaan op nieuwe adres

Huur uw eigen kraam bij Jouw Snuffelkast

Jouw Snuffelkast viert 1 jarig bestaan op nieuwe adres

22 februari 2019 Geen categorie 0

Na 3 jaar op de oude plek, is Jouw Snuffelkast alweer een jaar gevestigd in het pand aan de Tolberterstraat 9. Eigenaar Selby de Koning zorgt ervoor dat meer dan 60 verschillende huurders hun waren kunnen presenteren in een ruime en overzichtelijke winkel.

Om de zoveel tijd verwisselen of vullen de huurders hun kramen aan met nieuwe artikelen. Uiteraard wisselt het aantal huurders wel eens, meestal zijn er vlot weer nieuwe huurders. Er is altijd de mogelijkheid om een plank, halve kast of kraam te huren. Voor meer informatie kunt u op de website www.jouwsnuffelkast.nl kijken. Selby ziet graag kleine ondernemers of creatieve huurders komen, om een gevarieerd aanbod te krijgen.


Het zou leuk zijn als het meer een conceptstore wordt, maar eerlijk gezegd alles verkoopt wel eens een keer. Er is een ruime keuze aan artikelen. Van zelfgemaakte levensmiddelen tot aan nieuwe toko producten. Van tweedehands kleding, servies en speelgoed tot aan nieuwe kaartjes, decoratie artikelen en mooie beelden. Je kan het zo gek niet bedenken en er is vaak weer wat nieuws te vinden.

Ook nieuw is dat er workshops en activiteiten georganiseerd worden, vanaf maart beginnen we met een inloop middag Patchwork en een middag Retro Gamen. Om het 1 jarig jubileum te vieren is iedereen vrijdag 1 maart van harte welkom, voor een hapje en een drankje. Bij elke aankoop in de winkel, krijgt u tevens 5 gratis postkaarten cadeau. Dus wilt u eens snuffelen? Loop dan eens een rondje door deze gezellige winkel.