Ik verkoop Jouw…

Huur uw eigen kraam bij Jouw Snuffelkast

Ik verkoop Jouw…

31 mei 2020 Geen categorie 0

Nieuwe, zelfgemaakte of tweedehands artikelen.
U kunt daarvoor een plank, halve kast of kraam huren voor een periode van 4 weken. U betaalt alleen de huur en alle opbrengsten zijn voor uzelf. Ik verzorg de winkel en uw kraam. Daarnaast kunt u tussentijds uw kraam aanvullen. Is uw periode voorbij dan kunt u verlengen of stoppen.

Mijn naam is Selby de Koning en ik ben ondernemer van Jouw Snuffelkast. Er zijn ruim 40 kramen in de winkel om te huren. Tevens gebruik ik een deel van de winkel om toko artikelen, LEGO en games te verkopen. Dit doe ik onder de namen Selby.nl, Toko Sang Raja, BlockStore en GamesRoden.
Wilt u meer weten over het huren van een kraam, lees dan verder.

Ik verkoop Jouw…

➡️ HUUR EEN EIGEN KAST

U kunt een plank, een halve kast of een hele kraam “ook wel kast genoemd” huren. Tevens is het mogelijk om een vitrine, etalage of verkoopplek te huren. In overleg is alles mogelijk. U kunt bijvoorbeeld meerdere kramen huren, maar een plek voor in de winkel is ook mogelijk.

➡️ VERKOOP UW ARTIKELEN

U krijgt vooraf van ons stickers met daarop ons logo, de prijs “die uzelf mag bepalen” en uw kast nummer plus de weeknummer waarin uw heeft aangevuld. Tussentijds krijgt u meer stickers en mag u artikelen bijvullen.
Dit mag alleen in uw periode van 4 weken. Tenzij anders is overlegd.

➡️ OPBRENGST IS VOOR U

Alles wat de winkel van uw kast verkoopt wordt bij elkaar opgeteld en per week aan u betaald. Contant of via de bank. Samen proberen we een leuke omzet te halen. U betaalt alleen de huur. Tenzij er op basis van percentage wordt gehuurd, dan is een deel voor u en een deel voor de winkel.

➡️ WINKELEN MAG ALTIJD

In de eerste plaats is Jouw Snuffelkast een winkel, dus zou het leuk zijn als u langskomt om in ieder geval te snuffelen. Wie weet ligt er wat voor u bij en huren kan altijd. Er is genoeg keuze en tevens is het mogelijk om rustig aan de tafel een praatje te maken met een kop koffie of thee.

➡️ WAT ZIJN DE KOSTEN

U huurt op basis van mijn zogenoemde “huurtrap”. U begint met een startprijs en deze loopt op tot de vaste prijs voor een plank, halve kast of kraam. Bij meerdere kramen begint u voor die kraam ook bij de startprijs. De prijzen gelden voor 1 periode. Een periode is 4 weken.

De “huurtrap”

➡️ OVERIGE OPTIES

U hoeft na de eerste periode of een periode erna niet perse verder te huren. Stoppen is een mogelijkheid, maar u mag ook 3 periodes lang huren op basis van percentage. Dit is in principe 50/50, waarbij de ene helft van de verkoop voor u is en de andere voor de winkel. Daarna moet u weer huren

➡️ HUREN VOOR ONDERNEMERS

Voor ondernemers is er een speciaal start tarief. Om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor deze groep. Kunt u beginnen met 5 euro voor een plank, 10 voor een halve kast of 15 voor een kraam. Ook dit loopt dan elke periode op met 5 euro extra tot de maximale vaste prijs.

➡️ IETS ANDERS OVERLEGGEN MAG OOK

Heeft u nou toch andere wensen dan is veel in overleg mogelijk. U kunt bijvoorbeeld een aantal meters, vitrine of etalage huren. Tevens is er de mogelijkheid om uw artikelen te doneren aan het goede doel of de winkel zelf. In principe is al het bovenstaande de basis.

Wilt u een plank, halve kast of kraam huren?
Wilt u niets huren, maar gewoon komen snuffelen?
Wilt u een workshop volgen of geven?
Wilt u de laatste nieuwtjes weten?
Wilt u de nieuwste blogs lezen?
Wilt u contact opnemen?
Wilt u alles over selby weten?

Wilt u toko artikelen bestellen?
Wilt u nieuw LEGO kopen?
Wilt u tweedehands games kopen?
Wilt u bieden op tweedehands artikelen?
Wilt u nieuwe artikelen online kopen?

Huur een kraam