Hoe ik met LEGO bouw aan een toekomst

Huur uw eigen kraam bij Jouw Snuffelkast

Hoe ik met LEGO bouw aan een toekomst

15 maart 2019 Geen categorie 0

In mijn winkel Jouw Snuffelkast verhuur ik kasten aan particulieren of ondernemers, maar ik verkoop ook zelf artikelen. Ik verkoop tweedehands games en nieuw & tweedehands LEGO. Misschien heeft u het al eens gezien, maar als u achter in mijn winkel door het rooster kijkt, ziet u dat ik daar bezig ben met bouwen.

Bouwen? Ja bouwen van tweedehands LEGO. Al jaren terug kocht ik partijen LEGO op via Marktplaats of Ebay. Ik zocht alles uit en ik verkocht alle LEGO nummers die ik zelf al had weer door. Hierdoor werd mijn eigen verzameling steeds groter, maar het ontbrak mij veelal aan tijd om het verder uit te zoeken.

Mijn nieuwe LEGO dozen voorin de winkel

Verkopen van nieuw LEGO

Sinds ik mijn eigen websites heb, ben ik op den duur nieuw LEGO gaan verkopen op de Rodermarkt bijvoorbeeld. Aangezien ik nu mijn eigen winkel heb, staat mijn assortiment nu ook in de winkel. Ik hoor het misschien niet te zeggen, maar het komt mij wel goed uit dat de Intertoys in Leek gaat sluiten, al is dat voor het dorp geen goede zaak.

Verkopen van tweedehands LEGO

Ik hou nog wel eens tijd over in de winkel, dus het leek mij een goed idee om achterin mijn winkel opnieuw met LEGO te gaan bouwen. Bouwen naar een toekomst weliswaar, want alles wat ik kan verkopen is voor de winkel. Ik hoop voor mijzelf daarmee een goede basis te bouwen voor de winkel. En het werkt want ik heb bijna geen tijd om nieuwe LEGO te bouwen of het andere is al verkocht.

Mijn tweedehands LEGO tafel waar het bouwen zich voltooid

Bouwen aan een toekomst

Ik zie mijn LEGO dan ook als onderdeel van het geheel. Samen met vele andere bouwsteentjes zorg ik er voor dat de winkel draaiende blijft, een groter bouwwerk wordt en voor mij een goede toekomst gaat bezorgen. Ik ben dan ook van plan mijn nieuwe voorraad uit te breiden en ga met de Pinkstermarkt in het vooruit schiet een nieuw assortiment LEGO dozen inslaan. Uiteraard ga ik met tweedehands LEGO ook door en zijn we bezig met de planning voor een LEGO middag.

Helpt u mee bouwen?

U kunt natuurlijk gewoon via Bol uw LEGO kopen, maar u begrijpt zeker wel dat het beter voor het dorp is om gewoon in Leek uw LEGO dozen te kopen. Niet alleen kunt u in de winkel terecht voor nieuw LEGO, maar ook voor nieuwe producten van Zuster Evie, Delfzielster Lekkerz of toko artikelen van Toko Sang Raja. Tevens zijn er vele nieuwe kaartjes te koop en wat dacht u van de vele planten en verwante artikelen. Allemaal nieuw. Ook het assortiment nieuwe artikelen willen we gaan uitbouwen.

Alle LEGO blokjes gesorteerd op kleur

Ik ben daarom nog lang niet klaar met Jouw Snuffelkast. Er staan activiteiten op het programma, de winkel wordt regelmatig opnieuw ingericht en de huurders zorgen voor een verfrissend aanbod van tweedehands, zelf gemaakte en nieuwe artikelen. Hou ook de Winkelen in Leek pagina in de gaten voor activiteiten in het centrum zelf. Hou mijn facebook pagina in de gaten of meld u aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief.

Blokje voor blokje, stukje bij beetje bouwen we samen aan een mooie toekomst. Ik vind het leuk om te bouwen, zowel met LEGO als met de puzzelstukjes van het ondernemen. Als u dan meehelpt met bouwen, door tenminste rustig door de winkel te snuffelen, dan krijgt u van mij altijd een een plezierige winkel beleving.

Tevens zou het leuk zijn als u mijn blogs leest. Bijvoorbeeld “Snuffelen is top sport“. Wilt u meer over LEGO weten, surf dan eens naar Bouwsteentjes.