Het is “mijn winkel” maar ook Jouw Snuffelkast

Huur uw eigen kraam bij Jouw Snuffelkast

Het is “mijn winkel” maar ook Jouw Snuffelkast

15 augustus 2018 Geen categorie 0

Ik zeg in al mijn communicatie middelen altijd “U” tegen u. Dit doe ik omdat de gemiddelde leeftijd van mijn snuffelende bezoekers hoger ligt dan mijn eigen leeftijd. Nu ben ikzelf ook niet meer de jongste, maar als de mensen mij 24 schatten in plaats van 34, dan vindt ik dat natuurlijk niet erg en “Je” zeggen tegen u kan altijd nog. Het is eigenlijk net zoiets als dat het “Mijn winkel” is maar het is “Jouw Snuffelkast”. Waarom zeg ik dit nu, nou omdat ik graag ernaar toe wil dat de winkel van iedereen is en dat uw gehuurde kast “Jouw” Snuffelkast wordt.

Ik lees veel op het internet over bedrijven en over groei en daarbij is het belangrijk om te vertellen wat nou mijn verhaal is waarom ik een bedrijf ben begonnen. Nou dat wil ik best doen. Ik kan u vertellen dat ik uit een ondernemers gezin kom en de handel blijft altijd kriebelen. Toch heb ik jaren in loondienst gewerkt, maar ben sinds 2012 naast mijn normale baan tweedehands games gaan verkopen. Daarvoor had ik als hobby het verkopen van tweedehands LEGO, maar als je het merendeel zelf houdt, groeit de verkoop natuurlijk niet. Daarom ben ik sinds 2013 ingeschreven bij de kvk en groeit mijn handel in games gestaag.

Mijn doel is dan ook groei voor mijn bedrijf om hopelijk zelf wat over te houden en van te kunnen leven. Ik ben daarom gaan verkopen in huur kramen bij diverse winkels en dit bleek een stijgende werking te hebben op de groei van mijn bedrijf. Nadat mijn baan op de tocht kwam door omstandigheden, kon in Jouw Snuffelkast begin dit jaar overnemen van de vorige eigenares. Hierdoor is de groei van mijn bedrijf nog verder in ontwikkeling, maar het komt niet vanzelf. Samen met huurders en klanten moeten wij van de winkel een succes maken.

Maar wat is dan het verhaal van Jouw Snuffelkast? De eerste eigenares (ik ben de derde eigenaar) had vast als doel om een betere wereld te proberen maken en ook andere soortgelijke formules hebben deze boodschap en eigenlijk is dat ook wel waar de winkel voor staat.

https://www.umcgkankerresearchfonds.nl/acties/acties-2015/jouw-snuffelkast-in-leek/

Geef u tweedehands spullen nog een kans, maak van uw hobby een bloeiende onderneming of verkoop nieuwe artikelen waar iemand anders weer een plezier aan heeft. dat zie ik graag, huurders die zelf graag anderen willen helpen met hun aanbod en als we daar nu allemaal een extra zak centje aan kunnen verdienen is dat voor iedereen beter.

Als mensen denken dat ik het dan allemaal maar alleen doe, daar vergissen zij zich in. Natuurlijk wil ik groeien en ook de huurders willen groeien, maar het is zoals ik al zei mijn winkel maar Jouw Snuffelkast. Als elke bezoeker van het centrum van Leek ook de gelegenheid neemt om eens te kijken bij de vele kasten van de huurders van Jouw Snuffelkast, dan zal ik voor u er alles aan doen om de winkel tot een succes te maken en houden. Heeft u zelf ideeën of tips of wilt u gewoon u zegje kwijt, schroom u niet ik heb een luisterend oor.

Door de hulp van de de huurders en door de hulp van de klanten, groei ik met mijn bedrijf, maar ikzelf groei ook! Gelukkig niet in de breedte en de lengte, maar wel op persoonlijk vlak. Ik leer van mijn fouten en ik leer van de mensen. Ik houd ervan om u te helpen met iets wat u op dat moment graag wilt hebben en ik help de huurders met het verkopen van hun waren en ik hoop dat de huurders mij weer helpen met groeien. Dus kort gezegd ik spreek met “U”, maar ik doe het voor “Jouw”!

Jouw Snuffelkast in Leek