Games, consoles & Accessoires

Huur uw eigen kraam bij Jouw Snuffelkast

Games, consoles & Accessoires

23 november 2020 Geen categorie 0

Kraam van de maand november 2020

Het zijn de Black & White weken bij Jouw Snuffelkast (Black Friday) en daarom zijn de cd’s, dvd’s, platen en alle games et cetera in de aanbieding. Alles met 50 % Korting. Uitgezonderd PS4, Xbox One, Switch en alles boven de 20 euro, hierop krijg je 20 % Korting. Daarom zet ik met eigen kramen maar even in de belangstelling. Ikzelf verkoop tweedehands games, consoles en accessoires. Ik geef je er zelfs geld voor als je het bij mij inleverd. Maar nu dus vanwege Black Friday 2 weken lang met korting!

Kraam 100 mijn eigen kramen onder de naam Games Roden

GamesRoden

Ik ben begonnen met games en woon in Roden, dus vandaar de naam GamesRoden. Ook te vinden op internet.

Playstation

Daarom heb ik veel van Sony. Ps 1 t/m 4. En inmiddels is de Playstation 5 ook alweer uit. Helaas daar nog niets van.

Nintendo

Van bijna alle Nintendo consoles kun je wat vinden. Van de 1 wat meer dan van de ander, maar ik probeer alles in te kopen.

Xbox

Verder heb ik artikelen van Microsoft, behalve de nieuwe Xbox Series X, die ook net uit is. En verder veel retro merken.

Kijk ook eens bij de andere blogs of kraam van de maand
of huur zelf eens een plank, halve kast of kraam,
ook leuk mijn facebook pagina.