Delen is lief

Huur uw eigen kraam bij Jouw Snuffelkast

Delen is lief

21 november 2019 Geen categorie 0

De feest periode is bij uitstek een tijd van delen. Met Halloween deel je in een schrik beleving en daarbij het uitdelen van zoetigheid, maar in Nederland houden we het gelukkig toch liever bij Sint Maarten. Zo heb ik wel meer dan 150 kinderen snoep en kaartjes uitgedeeld. Inmiddels is Sinterklaas alweer in het land en die deelt zijn schoen cadeautjes alweer uit en op pakjes avond vele grotere cadeaus. Plus dat de pieten de lekkere pepernoten uitdelen. En dan aan het eind van december delen de meeste mensen met Kerst lekker eten uit aan familie en/of vrienden. Zo ik ook…

26 November speciale VIP Snuffel Avond

VIP Koopavond Tolberterstraat Leek

Misschien had u het al gezien of gelezen, maar aanstaande dinsdag avond is er de speciale VIP Koopavond in het leven geroepen. Ik heb dit maar gekoppeld aan mijn eigen VIP Snuffel Avond die ik al van plan was te organiseren. Deze avond delen de deelnemende winkeliers kortingen uit en daarbij vele hapjes en drankjes. Lekker hoor… Zo deel ikzelf stukjes saté en koffie uit Tanzania uit. Maar ik geef ook vele kortingen weg op verschillende kramen en Games, LEGO en Toko artikelen. Kom dus dinsdag avond langs om te snuffelen.

Delen maakt gelukkig

Er zullen vast wel onderzoeken naar geweest zijn, maar iedereen kan vast wel concluderen dat delen gelukkig maakt. Mij wel in ieder geval. Delen kun je in mijn winkel gebied veelvuldig uitdrukken. Delen hoeft bijvoorbeeld niet perse gratis te zijn. Ik deel namelijk de gedachte dat ik met de goederen die ik verkoop naar een beter milieu ga. Want veel artikelen worden hergebruikt. Sommige mensen brengen het naar gebruik zelfs nog een keer naar de winkel toe voor nogmaals een hergebruik.

Huur een plank, halve kast of kraam bij Jouw Snuffelkast

Kraam verkoop

Ook deel ik in verschillende vormen van de verkoop van artikelen. U kunt een plank, halve kast of kraam huren om uw verkoop te delen. U deelt in de kosten, al dan niet 50/50 of in huur en u deelt het geluk dat er artikelen verkocht worden. U ruimt op en ik hou de winkel draaiende en kan er van leven. Daarom is het ook nodig dat er kramen verhuurt worden en dat er snuffelaars komen om die kraamhuurders van hun spullen af te laten komen. De snuffelaars delen dan weer het geluk dat ze iets gekocht hebben wat ze graag willen hebben.

Delen van een hobby of passie

Naast de verkoop delen vele klanten en huurders mee in verschillende hobby’s of passies. De 1 verzamelt iets, de ander houdt van gamen en weer een ander houdt van lekker eten. Zo zijn er vele verhalen die in de winkel aan de koffie tafel besproken kunnen worden. Ik deel altijd een luisterend oor en kan in vele gevallen erover meepraten. Er kan in vreugde, maar ook in verdriet gedeeld worden. Zo is de winkel een sociale plek voor iedereen die daar behoefte aan heeft.

Kortingen uitdelen altijd leuk!

Sociaal delen

De titel van deze blog heb ik overigens niet voor niets gekozen, want zoals vele mensen misschien wel weten deel ik ook veel op facebook. Huurders die nieuwe artikelen brengen, acties van de winkeliers vereniging in Leek, feestdagen en activiteiten, nieuwtjes zoals blogs. Alles om uiteraard een beetje aandacht aan de winkel te geven. Misschien leest u het wel eens onder een facebook bericht van iemand en daar staat dan bij “Delen is lief”. Dit doen ze om u het bericht te laten delen op uw eigen facebook pagina. Hierdoor wordt het bericht getoond aan meer mensen en zorgt dat voor meer reclame. Niet de gesponsorde berichten, maar gewoon gedeeld door u en ik. Kortom delen is lief, zo ook deze blog.