De winkel neemt maatregelen tegen het Coronavirus

Huur uw eigen kraam bij Jouw Snuffelkast

De winkel neemt maatregelen tegen het Coronavirus

27 maart 2020 Geen categorie 0

De winkel neemt maatregelen tegen het Corona virus!

1 – Niet met meer dan 3 mensen tegelijk naar binnen!

2 – Maximaal 12 mensen tegelijk in de winkel!

3 – Graag rechtsom de winkel doorlopen!

4 – Houdt 1,5 m afstand, ook bij de kassa!

En uiteraard hou ik mij aan alle andere regels die door het land opgelegd zijn, verder zal ik de contact punten in mijn winkel schoonhouden en zoals het hoort mijn handen regelmatig wassen. Als iedereen zich aan deze regels houdt, kunt u met een gerust hart snuffelen. Het is geen garantie tegen besmetting, maar we kunnen het beter zoveel mogelijk voorkomen. U wilt toch ook graag de winkels open houden?

Denk ook eens aan uw eigen ouders of andere ouderen en zorg hebbende mensen, die in deze tijd alleen thuis zitten door de omstandigheden. U kunt ze bijvoorbeeld een kaartje sturen, wat inmiddels al massaal gebeurd. Bij 5 kaartjes, nieuw of zelfgemaakt krijgt u van mij nog eens 5 extra postkaarten cadeau. Zo houden we het allen vol.

Kraam 4 Ge Bosma met haar heerlijke jam en krentjebrei

Bovenstaand bericht had ik op Facebook staan, maar benadruk ik hier in deze blog nog even. Door het virus worden we niet alleen allemaal ziek, maar ook de economie krijgt een enorme klap te verduren. Horeca is grotendeels dicht, mensen moeten thuiswerken, u kent de verhalen al wel. Ook de winkels hebben het lastig. De supermarkten redden zich wel, maar de kleine ondernemers zakt de moed al haast in de schoenen.

Mijn winkel heeft daar tevens last van. Het aantal kijkers neemt af en het aantal kopers is ook niet zoals het hoort. Gelukkig heb ik nog een baantje bij de post, dus ik zal mijzelf wel redden, maar de winkel kan niet blijven bestaan als er niets gekocht wordt. Terwijl de winkel juist net wat meer serieuze huurders (ondernemers) aantrekt. Deze huurders willen via mijn winkel hun eigen product aan de man brengen. Dus indirect verliezen in mijn winkel 80 huurders omzetten en daarvan 30 serieuze huurders.

Kraam 75 Age Wynia met honing van “De bezige bij”

Wilt u in Leek en omgeving het nog een beetje aantrekkelijk houden, zal u toch af en toe eens uit uw huis moeten komen om naast de boodschappen, wat extra’s te kopen. Ik weet het is voor iedereen lastig, maar met dat beetje kan ik de winkel hopelijk draaiende houden tot alles snel voorbij is. In ieder geval heb ik genoeg tijd om na te denken. Plus ik kan tussendoor mijn LEGO bouwwerken afmaken voor de verkoop. In ieder geval heb ik plannen om deze in te voeren vanaf 1 juni. Voor nu verleng ik alle nieuwe huur periodes met 2 weken en verkoop ik al mijn eigen artikelen voor 1 euro per stuk!

Dus vanaf vandaag t/m 1 juni (of later) zijn al mijn eigen artikelen met kraam nummer 103 in de aanbieding voor 1 EURO PER STUK. Nogmaals u kunt dus een plank, halve kast of kraam huren voor 15, 25 of 35 euro, maar u krijgt geen 4 weken huur maar 6 WEKEN HUUR PERIODE. Verder is het de bedoeling dat alle 50/50 huurders verdwijnen. De huurders krijgen een mail met daarin de nieuwe regels die gelden vanaf 1 juni (tenzij het land het doorschuift).

Tot 1 juni kraam 103 in de “sale”, alle artikelen 1 euro per stuk!

Ik wil uiteraard niet alle huurders weg jagen, maar raad hun wel aan om de artikelen af te prijzen of als u het toch wilt houden weer mee te nemen. Wel kom ik met een nieuwe huur mogelijkheid voor alleen deze huurders, maar dit leest u in de mail. Andere snuffelaars die dit lezen, mogen uiteraard nog gewoon in de winkel komen en u krijgt ook nog steeds een gratis kop koffie van Dorothy’s Coffee. Vraag hier even om, zodat ik u op gepaste wijze een koffie kan geven.

Er valt nog genoeg leuks te snuffelen. Muziek om te luisteren, Blond Amsterdam om uw broodjes op te smeren, verf om uw huis mee te schilderen en vele kaartjes om de ouderen op te vrolijken. En om uw tijd door te komen zijn er puzzels van Jan van Haasteren, spelletjes zoals Monopoly, LEGO om van alles te bouwen en games om afgezonderd te gaan gamen. Komt u eens snuffelen? Ik ben in ieder geval nog lang niet klaar met mijn winkel en ik hoop dat u dat ook niet bent. Wees welkom…

Kijk ook eens bij de andere blogs of kraam van de maand
of huur zelf eens een plank, halve kast of kraam,
ook leuk mijn facebook pagina.